Automotive

Call tracking
in de automotive

Biedt klanten de mogelijkheid om daadwerkelijke telefonische leads te meten

Call tracking van Qooqie meet niet de clicks op je telefoonnummer, maar meet de daadwerkelijke telefonische leads. Hiermee kan je voor je klanten de effectiviteit van jouw platform aantonen.

Vraag demo aan

AutoTrack maakt gebruik van Qooqie call tracking

AutoTrack is gestart met call tracking om te laten zien aan de zakelijke adverteerder hoe effectief AutoTrack is. AutoTrack meet voor de adverteerders het daadwerkelijke aantal telefoontjes die van AutoTrack komen.

Bekijk de blog op AutoTrack
person_outline

Whispering

Een whisper zorgt ervoor dat voordat de klant aan de lijn komt, je eerst een tekst hoort met "deze oproep wordt mede mogelijk gemaakt door ...". Zo weet je dat je een telefonische lead hebt en kun je voorbereid het gesprek ingaan.

drive_eta

Regionale telefoonnummers

Regionale telefoonnummers zorgen ervoor dat jouw klanten zien dat je bedrijf bij hen in de regio zit. Klanten zijn dan eerder geneigd contact op te nemen, omdat je in de buurt actief bent.

phone_missed

Gemiste leads

Gemiste gesprekken worden via een e-mail notificatie verzonden. De autodealer ontvangt een e-mail met de gegevens van de gemiste oproep. Op die manier kun je de potentiële autokoper direct terugbellen.

phone
153.298 calls
bar_chart
1.248.822 sessies
timer
02:38 gemiddelde gesprekstijd
headset_mic
24/7 on demand support