Leadgenerators

Call tracking
voor lead generators

Verbeter het rendement van jouw platform!

Door gebruik te maken van Qooqie call tracking maak je het rendement van de telefonische conversies inzichtelijk voor jouw klanten.

Vraag demo aan

Fysio Bram maakt gebruik van Qooqie call tracking

"Qooqie is zeer belangrijk voor Fysio Bram, het is de enige partij met wie wij onze calltracking sluitend in hebben kunnen regelen in combinatie met ons in-house secretariaat. Ik ervaar de samenwerking als enorm aangenaam, ze zijn erg meedenkend en hebben altijd snel contact. Qooqie heeft op verzoek zelfs een technische oplossing gebouwd die elders niet beschikbaar was."

Vraag een demo aan
star_half

IVR beoordeling

De IVR beoordeling biedt de mogelijkheid om telefoongesprekken achteraf te beoordelen. Na het gesprek toetst de telefoniste een 0(negatief) of 1(positief) in. Vervolgens wordt de beoordeling gekoppeld aan het gesprek.

insert_chart_outlined

Resultaat per vestiging

Per vestiging of afdeling inzicht krijgen in de telefonische conversies. Als je meerdere vestigingen hebt, wordt niet alleen de verkeersbron gemeten, maar ook per vestiging of afdeling wordt er gemeten wat de telefonische conversies zijn.

av_timer

Tijdsbeoordeling

Met de beoordeling op basis van tijd meet je vanaf hoe veel seconden een gesprek goed is. Wij van Qooqie call tracking geloven dat een gesprek van 10 seconden niet goed kan zijn, maar een gesprek van 5 minuten kan heel waardevol zijn.

phone
153.298 calls
bar_chart
1.248.822 sessies
timer
02:38 gemiddelde gesprekstijd
headset_mic
24/7 on demand support