Marketeer

Call tracking
voor marketingbureaus

Hoeveel telefonische conversies maak je inzichtelijk voor je klanten?

Wist je dat telefonische conversies meer waard zijn dan een klik? Met Qooqie call tracking maak je het laatste stukje marketing inzichtelijk voor je klanten. Je laat met call tracking zien aan je klanten hoeveel telefonische conversies er zijn geweest op uitgezette marketingcampagnes.

Vraag een demo aan

NeoSEM

NeoSEM is een marketingbureau met klanten in alle sectoren. Samen met Qooqie call tracking heeft NeoSEM het mogelijk gemaakt om per klant een call tracking oplossing aan te bieden.

Vraag een demo aan
flash_on

Conversie-optimalisatie

Met Qooqie call tracking kun je de conversies voor jouw klanten nog verder optimaliseren. Door inzichten te bieden in de telefonische conversies wordt het rendement van marketingcampagnes nog duidelijker.

verified_user

Keyword tracking garantie

Qooqie call tracking garandeert keyword tracking. Omdat Qooqie alles in eigen beheer heeft, is het mogelijk om keyword tracking te garanderen. Als het drukker is op de website dan verwacht, dan schakelt Qooqie automatisch bij en worden er extra nummers uitgedeeld.

public

Internationaal inzetbaar

Heb je internationale klanten? Qooqie call tracking kan ook internationaal ingezet worden. Hierdoor kun je ook je buitenlandse klanten bedienen.

phone
153.298 calls
bar_chart
1.248.822 sessies
timer
02:38 gemiddelde gesprekstijd
headset_mic
24/7 on demand support