Qooqie dat zijn wij

"Qooqie maakt call tracking rendabel"
- Richard, CEO

Over Qooqie

Kwaliteit en aandacht voor onze klanten staan bij ons voorop. Qooqie is een zelfstandige telecom provider en beschikt over een eigen development team. Deze combinatie geeft ons een enorme slagkracht, zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. Dit resulteert in scherpe prijzen, maatwerk en optimale kwaliteit van de gemeten resultaten.

De eerste beginselen van call tracking zijn al eind vorige eeuw in gang gezet door ons team. Door een ander telefoonnummer te plaatsen in de Gouden Gids werd het mogelijk om het rendement te meten. Door de jaren heen is dit zich verder gaan vormen en in 2015 is hieruit de applicatie Qooqie ontstaan. De applicatie maakt het mogelijk om alle verkeersbronnen telefonisch te meten. Eind 2016 is Qooqie geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

Qooqie maakt call tracking bereikbaar voor zowel de kleine adverteerders als de adverteerders met een groot marketingbudget. Het gaat uiteindelijk om het rendement van jouw telefonische conversies. Qooqie maakt dit rendement inzichtelijk en zorgt dat je het marketingbudget optimaal benut.

Qooqie biedt standaard pakketten aan voor de kleine en grote gebruiker. Daarnaast levert Qooqie ook maatwerk waarbij de wensen van de klant voorop staan. Wij kunnen integreren met vrijwel iedere marketingtool en ieder CRM-systeem.

Aangesloten bij

Qooqie is aangesloten bij de volgende organisaties

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontdek hoe Qooqie call tracking jou kan helpen

phone
153.298 calls
bar_chart
1.248.822 sessies
timer
02:38 gemiddelde gesprekstijd
headset_mic
24/7 on demand support