Reizen

Call tracking
voor reisorganisaties

Weet je waar de telefonische boekingen vandaan komen?

Met call tracking kun je achterhalen vanuit welk marketingkanaal je telefonische boekingen komen. Qooqie maakt het mogelijk om zowel online als offline campagnes telefonisch meetbaar te maken.

Vraag demo aan

Oad

"Met Qooqie kan ik duidelijk het effect van onze on- en offline marketing effort op ons call center meten. Zo hebben we een sterkere case bij de budget besprekingen en is de invloed van de uitingen beter op rendement aan te sturen."

Vraag een demo aan
device_hub

Integratie met een boekingssysteem

Qooqie koppel je gemakkelijk met het CRM-systeem van jouw organisatie. De leadinformatie die Qooqie verzamelt, staat dus ook in het CRM-systeem waarmee je werkt.

star_half

Beoordeel gesprekken met de IVR beoordeling

Met de IVR beoordeling beoordeel je het succes van de telefoongesprekken achteraf. Dat werkt heel simpel. Toets een 0 als het gesprek niet succesvol was en een 1 als dat wél het geval was. Qooqie koppelt de beoordeling vervolgens aan het gesprek.

bar_chart

Offsite advertentienummers meten

Naast online campagnes zet je misschien ook offline reclame in. In die gevallen plaatsen we uniek traceerbaar telefoonnummer in je campagnes. Zo meet je ook het rendement van bijvoorbeeld advertenties in kranten en weekbladen of reclameborden langs de weg.

phone
153.298 calls
bar_chart
1.248.822 sessies
timer
02:38 gemiddelde gesprekstijd
headset_mic
24/7 on demand support