< Back

Qooqie en Swydo bundelen krachten

 
 

Qooqie wordt als eerste de integratie partner van Swydo. Het bekende en bekroonde rapportage, monitoring en workflow platform van Swydo, haalt gegevens uit meerdere bronnen op. Om vervolgens hiermee professionele, aanpasbare rapporten en dashboards te maken. Swydo helpt marketeers om resultaten en inzichten succesvol te communiceren, door middel van de juiste datavisualisaties, met daarbij ook maximalisatie van efficiëntie bij marketingbureaus. 

Voor meer informatie over Swydo bezoek de website: www.swydo.com 

 

Waarom?

Waarom heb ik als klant zijnde proffijt van een samenwerking tussen Qooqie en Swydo? De gezamenlijke klanten kunnen de call tracking data van Qooqie, eenvoudig uiteenzetten in Swydo. De stap naar integreren in Swydo, stelt de gezamenlijke klanten in staat om nog meer gegevens van derden in hun rapportages op te nemen. Dit is niet alleen om de kwaliteit en reikwijdte van hun rapporten en dashboards te verbeteren, maar ook om dieper in te gaan op de benodigdheden voor groei en vervolgens te sturen vanuit één systeem. Kortom het resultaat van onze klanten kan door de integratie met Swydo verbeterd worden. Daarnaast realiseert de klant gemak om alle data uiteen te zetten in  één systeem. 

 

Swydo-oprichter en Managing Director Jeroen Maljers:

‘’Het doel van het technologie partnerprogramma van Swydo is het vergroten van de flexibiliteit voor Swydo-klanten. Daarom beginnen we met het samenbrengen van meer tools en gegevensbronnen waarop zij vertrouwen in ons rapportage-ecosysteem", "Door data providers zoals Qooqie de mogelijkheid te bieden aangepaste integraties te maken, kunnen we de marketing efficiëntie en ROI van gebruikers positief beïnvloeden en de besluitvorming verbeteren.

 

Qooqie oprichter en Directeur Richard Reijns: 

Op de dag van vandaag is data het belangrijkste component om te groeien. Er worden complete ecosystemen van data ontwikkeld, om koploper te zijn als bedrijf. Onze visie is om onze call tracking data, toe te voegen in deze ecosystemen. De visie van Swydo sloot hierbij goed aan. Het was daarom niet eens een vraag om deze samenwerking tot stand te brengen. We hebben het dan ook met beide handen aangepakt, om deze mooie kans te verzilveren.  

 

Qooqie Partner Manager Youri Joziasse:

“De klanten die gebruik maken van beide systemen zijn al koplopers op het gebied van datagestuurd ondernemen, waarom zouden we de groei van deze koplopers niet gewoon makkelijker maken door de systemen te combineren voor nog betere efficiëntie?”

 


 

Hoe? 

Qooqie houdt het simpel. De algemene resultaten van call tracking zet je gemakkelijk over in Swydo. Qooqie levert alle telefonische data die gemakkelijk te importeren is in het dashboard van Swydo. Vervolgens biedt Swydo verschillende rapportage mogelijkheden. Met deze rapportages kun je de marketing efficiency en het ROI verbeteren. Denk hierbij ook aan automatische rapporten die maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks verstuurd kunnen worden naar alle bevoegden. Lees ook de blog van Swydo betreft onze samenwerking: Blog Swydo

 

 Wat? 

Qooqie kan zijn data internationaal leveren. Swydo werkt daartegen al op een internationaal stadium. Vervolgens kan door deze samenwerking, ook aan Swydo ze internationale klanten, call tracking data geleverd worden. Kortom Qooqie maakt het mogelijk om ook call tracking data internationaal te verzamelen. Dit maken we mogelijk vanuit het wereldhavenstad Rotterdam. 

Het is ook mogelijk om Qooqie te integreren met het CRM-systeem waar je mee werkt. Als je een grote database aan klanten hebt en dit managed vanuit één platform, is het mogelijk om een directe (custom) koppeling te bouwen tussen de Qooqie applicatie en jouw CRM-pakket. Daarnaast is Qooqie momenteel al te integreren in:

  • Google Ads 

  • Google Analytics

  • Google Data Studio 

  • Google mijn Bedrijf 

  • Salesforce 

  • HubSpot 

  • SalesFeed 

  • Datatrics 

  • LEF 

  • Swydo 

Wil je meer weten over onze integratiepartners? Kijk op onze integratie pagina: Integratiepagina Qooqie

Mocht je als klant zijnde andere integraties met Qooqie willen, neem dan contact met ons op.  { Bel dan Qooqie - number} of mail naar sales@qooqie.com

                                                       

 

 

Deel dit bericht                                                      

Twitter, LinkedIn, Facebook

author
Gurjeet Singh
post date
April 14, 2020