Telefonische leads in de business 2 business

In de B2B branche verloopt een groot deel van alle contacten telefonisch. Richt jij je als marketeer nog steeds alleen op online leads en conversies? Dan mis je veel data, waardoor je campagnes niet optimaal presteren. Qooqie kent het kanaal telefonie door en door en helpt je graag om hier het maximale uit te halen. Een telefoongesprek is niet altijd direct een conversie, maar dat betekent niet dat het geen waarde mee brengt.

Persoonlijk contact wordt onderschat

In dit digitale tijdperk onderschatten veel bedrijven de kracht van persoonlijk contact. Bedrijven in de B2B kennen dit belang wel, maar laten kansen liggen zodra het op marketing aankomt. Zo is de leadopvolging binnen een uur belangrijker dan het daadwerkelijke bericht.

 

70% van de conversiepaden bevat een telefoongesprek

Telefoongesprekken zijn een zeer belangrijk onderdeel van conversiepaden binnen de b2b. Ontdek welke campagnes voor oproepen zorgen, en optimaliseer je marketing.

50% belt niet voor sales, maar voor support

De helft van alle telefoontjes naar jouw bedrijf bestaat uit supportvragen. Vaak gaat hier een betaalde klik aan vooraf. Qooqie geeft je hier meer inzicht in, zodat jij je campagnes en content kunt optimaliseren.

30% is te weinig om een goede ROAS te bepalen

Op basis van maar 30% geattribueerde conversies is je ROAS een raadsel. Met de slimme tools van Qooqie maak je je data compleet.

 

‘’De telefoon essentieel in de zakelijke markt. Lange termijn relaties beginnen altijd door eerst contact te hebben gehad met een vertegenwoordiger.’’

Met Qooqie groeit je bedrijf harder

In de zakelijke markt is het vanzelfsprekend dat bedrijven met een goed CRM-pakket werkt. Qooqie gaat graag de uitdaging aan om de data te koppelen aan jouw klantenbestand zodat je meer leads genereert en converteert.

Veel succesvolle bedrijven gingen je voor.

Integraties in een handomdraai

Analytics
Data Studio
Mijn Bedrijf
Salesforce
Google Ads
Google Ads
HubSpot
Datatrics
LEF

Hoeveel leads wil jij extra laten converteren?