Telefonische leads in de uitzend- en detacheringsbranche

Als marketeer bij/voor een uitzend- of detacheringsbureau wil je natuurlijk zoveel mogelijk waardevolle kandidaten in contact brengen met de recruiters. Met de technieken van Qooqie geef je deze conversies een boost.

Meer sollicitanten tegen lagere kosten

Veel sollicitanten komen natuurlijk online binnen, door het invullen van een formulier. Maar onderschat niet hoeveel mensen liever telefonisch contact opnemen. Met Qooqie kun je er daar nog veel meer van maken. En omdat je precies weet waar de beste sollicitanten vandaan komen, kun je campagnes beëindigen die te weinig opleveren. Zo dalen ook nog eens je kosten!

25% van de kandidaten belt eerst

Een kwart van de kandidaten belt voordat zij solliciteren. Bijvoorbeeld omdat hun cv nog niet af is. Wij tonen je welke campagnes en kanalen hiervoor verantwoordelijk zijn.

Meer plaatsingen bij snelle opvolging

Kandidaten hebben vaak meerdere sollicitaties tegelijk lopen. Een snelle opvolging vergroot de kans op een plaatsing. Met onze slimme software automatiseer je dit.

10% lagere CPL mogelijk

Data van telefonische oproepen toevoegen aan je rapportages geeft je waardevolle inzichten. Kies voor de oplossing van Qooqie en verlaag je CPL met wel 10%.

 

‘’De telefoon als conversiekanaal is in de uitzend- en detacheringsbranche van levensbelang. Wil je je budget effectief inzetten? Analyseer oproepdata dan net zo goed als online data.’’

Met Qooqie groeit je bedrijf harder

Bij Qooqie zijn wij niet alleen je leverancier van call tracking. Je vaste contactpersoon staat graag voor je klaar als strategisch business partner. Zo krijg je regelmatig goede adviezen en verrassende inzichten. En heb je zelf een vraag, of een ultieme wens? Dan gaan wij net zolang door totdat jij tevreden bent.

Veel succesvolle bedrijven gingen je voor.

Integraties in een handomdraai

Analytics
Data Studio
Mijn Bedrijf
Salesforce
Google Ads
Google Ads
HubSpot
Datatrics
LEF

Hoeveel kandidaten wil jij extra spreken?