Telefonische leads in de zorg

Meer leads, meer behandelingen, en meer omzet. En dat zónder meer marketingbudget, Met de slimme oplossingen van Qooqie is dat ook voor jouw zorgorganisatie binnen handbereik. Op basis van data, en met de juiste software, verbeteren wij samen jouw prestaties.

Meer cliënten in de behandelkamer

Valt het jou ook op dat telefoontjes vaak resulteren in een afspraak? Dat is niet voor niets. Telefonische leads zijn gemiddeld veel verder in hun beslissingsproces dan mensen die online een formulier invullen. Om je marketingbudget in de zorg efficiënt te besteden, wil je natuurlijk investeren in campagnes die je de warmste leads opleveren. En om ervoor te zorgen dat die leads ook echt een afspraak maken, is een snelle opvolging van levensbelang. Dat is eenvoudiger dan het misschien klinkt. Qooqie heeft alle tools voor jou in huis om dit te realiseren.

Click-to-call maar voor 70% betrouwbaar

Click-to-call lijkt een nuttige tool voor je website. Maar met zo’n lage betrouwbaarheid van je rapportages, is het riskant om blind op dit kompas te varen. Qooqie heeft voor jou het perfecte alternatief.

80% van de eerste afspraken telefonisch gemaakt

80% van je nieuwe cliënten komt telefonisch bij jouw organisatie binnen. Weet jij welke online campagnes hiervoor verantwoordelijk zijn? Met onze slimme software ontdek je dat eenvoudig.

25% van je leads converteert bij de concurrent

Waarschijnlijk is jouw organisatie niet 24/7 telefonisch bereikbaar. Warme leads die je willen bellen, converteren hierdoor uiteindelijk bij je concurrent. Wij hebben gelukkig de oplossing voor je.

 

‘’In de zorg converteren veel leads telefonisch. Daarom is het belangrijk om deze net zo goed te analyseren als je online leads en conversies. Op die manier verzamel je waardevolle data, waardoor je je marketingbudget efficiënter kunt besteden.’’

Qooqie is meer dan alleen een leverancier

Ben je op zoek naar een partij die meer doet dan alleen het leveren van slimme software? Dan zit je bij Qooqie goed! Wij denken graag als business partner met je mee, om zo samen een maximale impact te maken op de prestaties van jouw bedrijf. Laat je verrassen door onze inzichten en creatieve ideeën.

Veel succesvolle bedrijven gingen je voor.

Integraties in een handomdraai

Analytics
Data Studio
Mijn Bedrijf
Salesforce
Google Ads
Google Ads
HubSpot
Datatrics
LEF

Hoeveel extra cliënten verwelkom jij in de behandelkamer?