Call Tracking voor marketingbureaus

Voor veel van je klanten is de telefoon een belangrijk conversiekanaal. Met Call Tracking meet je dit kanaal door en ontdek je het daadwerkelijke succes van je marketing. Zo boost je niet alleen het succes van je klanten, maar ook dat van je marketingbureau.

Betere prestaties en inzichten voor marketingbureaus

Qooqie helpt marketingbureaus met het optimaliseren van campagnes op basis van volledige data. Dat wil zeggen, analyses waarin ook telefonische contactmomenten en conversies worden meegenomen. Met Call Tracking kom je erachter welke campagnes en zoekwoorden tot deze interacties hebben geleid. Koppel hier de juiste acties aan en bewijs zo nog beter je toegevoegde waarde als marketingbureau.

Maak je data compleet

Haal het maximale uit jouw campagnebudget door data van telefonische oproepen en conversies aan je statistieken toe te voegen. Bereken een completere ROI op je marketing.

Maximaal resultaat

Haal het maximale uit jouw campagnebudget door data van telefonische oproepen en conversies aan je statistieken toe te voegen. Bereken een completere ROI op je marketing.

Loyale klanten

Bewijs dat jouw marketing bijdraagt aan de resultaten van jouw klanten. Achterhaal welke campagnes de telefoon rood laten gloeien en koppel omzet aan binnenkomende oproepen. Maak van nieuwe klanten loyale klanten.

‘’Hoe meer jij en je team Call Tracking binnen de huidige workflow en besluitvorming betrekken, des te meer impact dit heeft op jullie prestaties en de bedrijfsresultaten van jullie klanten’’

– Richard Reijns, CEO van Qooqie

Integraties in een handomdraai

Analytics
Data Studio
Mijn Bedrijf
Salesforce
Google Ads
Google Ads
HubSpot
Datatrics
LEF

Kiest jouw organisatie voor Qooqie?

Dan kiest Qooqie ook voor jou. Dat betekent dat wij meer zijn dan alleen je leverancier van Call Tracking. Wij denken namelijk als business partner met je mee. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het analyseren van oproepdata en weten op een creatieve en impactvolle manier mee te denken in bedrijfsprocessen.

Veel succesvolle bedrijven gingen je voor. Kom vandaag nog in contact