Telefonische leads in de automotive branche

Wist je dat zo’n 70% van alle leads binnen de automotive telefonisch binnenkomt? Juist daarom is het als marketeer slim om je niet alleen te richten op online leads en conversies. Bij Qooqie kennen wij het kanaal telefonie door en door en helpen we je graag om hier het maximale uit te halen.

Meer bezoekers in de showroom

Veel bedrijven onderschatten in dit digitale tijdperk de kracht van persoonlijk contact. Maar vooral in de automotive is dit nog steeds een essentieel onderdeel van de klantreis. Is het jou ook al opgevallen hoeveel mensen graag telefonisch een proefrit of afspraak inplannen, en voor hun bezoek aan de showroom bellen met vragen? Met de tools van Qooqie spreek je iedere lead op het juiste moment, én zorg je voor meer bezoekers in de showroom en werkplaats.

70% telefonische leads

Van al je leads komt 70% telefonisch binnen. Weet jij welke campagnes en/of autoportals hiervoor verantwoordelijk zijn? Wij wel.

80% meer kans op conversie

Snelheid is key! Volg je een lead binnen een uur op? Dan verhoogt dat je kans op conversie met wel 80%. Automatiseer dit proces met Qooqie Leads.

50% meer inzicht in conversies

Een gat in je data is in de automotive een serieuze bedreiging. Met Qooqie dicht je dat gat en maak je betere marketingbeslissingen.

‘’Zie direct voor welke auto er wordt gebeld. Én welke campagnes of autoportalen hiervoor verantwoordelijk zijn. Met deze data optimaliseer je je marketing en heb je een voorsprong op je concurrenten.’’

Haal met Qooqie een business partner in huis

Bij Qooqie zijn wij meer dan alleen leverancier van slimme software. Als business partner denken wij graag met je mee. Zo weet je zeker dat je met onze producten altijd maximale impact maakt. Laat je verrassen door onze inzichten en creatieve ideeën, en trek meer bezoekers naar je showroom.

Veel succesvolle bedrijven gingen je voor.

Integraties in een handomdraai

Analytics
Data Studio
Mijn Bedrijf
Salesforce
Google Ads
Google Ads
HubSpot
Datatrics
LEF

Ontdek de voordelen van Qooqie voor jou