Telefonische leads in de keuken- en badkamerbranche

De meeste keuken- en badkamerzaken kunnen veel beter presteren dan zij nu doen. Gemiddeld wordt maar 65% van alle leads opgevolgd. En vaak wordt een groot deel van de telefonische leads gemist. Maar er is ook goed nieuws! Qooqie kan je namelijk helpen om hier een eind aan te maken en op basis van conversiedata harder te groeien.

Meer bezoekers in jouw zaak

In dit digitale tijdperk onderschatten veel bedrijven de kracht van persoonlijk contact. Maar voor bedrijven in de keuken- en badkamerbranche dit nog steeds een belangrijk touchpoint binnen de klantreis. Is het jou ook al opgevallen hoeveel mensen graag telefonisch een afspraak inplannen, en bellen met vragen? Met de tools van Qooqie spreek je iedere lead op het juiste moment, én zorg je voor meer bezoekers in jouw zaak.

30% minder gemiste leads, door slim keuzemenu

Meer telefonische leads genereren begint bij weten waar ze vandaan komen. Call Tracking geeft je inzicht in de klantreis die voorafging aan een telefoontje. Zo weet je precies welke online of offline campagne voor telefonische leads zorgt.

8% extra leads door de juiste CTA

Wanneer oriënteren jouw warmste leads zich online op een nieuwe keuken of badkamer? Waarschijnlijk als zij vrij zijn, ‘s avonds en in het weekend. Zet Qooqie Leads op je website en zorg ervoor dat je deze leads ook dan direct aan jouw organisatie bindt.

23% hogere kans op conversie

Samen met Qooqie breng je je marketing ROI naar grote hoogte. Wij maken jouw data compleet, zodat jij veel gerichter je campagnes kunt optimaliseren. En van alle warme leads op je website, komen er meer daadwerkelijk ook in je showroom.

‘’Bij keuken- en badkamerzaken zien wij keer op keer dat de telefoon één van de belangrijkste acquisitie kanalen is. Dit kanaal niet doormeten, betekent veel ontbrekende data, en daardoor verspilling van marketingbudget. Met de tools van Qooqie is dit verleden tijd.’’

Met Qooqie groeit je bedrijf harder

De lead-kraan verder open draaien, en data-drive je campagnes optimaliseren o.b.v. je warmste leads. Klink dat je als muziek in de oren? Dan willen wij graag met je kennismaken. Wij laten je dan zien dat wij meer zijn dan alleen een leverancier van slimme software. Ons doel is altijd om als business partner met je mee te denken, zodat jij het maximale uit onze producten haalt. En zodat uiteindelijk jouw bedrijf nog harder groeit dan nu. Laat je verrassen door onze impact en creativiteit.

Veel succesvolle bedrijven gingen je voor.

Integraties in een handomdraai

Analytics
Data Studio
Mijn Bedrijf
Salesforce
Google Ads
Google Ads
HubSpot
Datatrics
LEF

Hoeveel extra leads trek jij naar de showroom?