Bel leads

Met Qooqie Leads volg je elke lead op het perfecte moment, ze kunnen ervoor kiezen of ze nu direct of later gebeld willen worden. Er is geen snellere opvolging dan die van ons!

Direct contact- bereikbaar tijdens openingstijden

Wilt u onmiddellijk antwoorden op uw vragen zonder te hoeven wachten of ingewikkelde procedures te volgen? Onze innovatieve oplossing – een volledig geautomatiseerd systeem, beschikbaar via een gebruiksvriendelijke widget op onze website – stelt u in staat direct contact op te nemen tijdens openingstijden. Dit systeem is niet alleen ontworpen om u op elk gewenst moment directe toegang te geven tot de informatie en ondersteuning die u nodig heeft, maar ook om de conversie significant te verhogen en meer leads te genereren.

Hoe werkt het?

Door slechts één klik op onze intuïtieve widget, kunt  laten weten dat u direct contact wenst. Binnen onze openingstijden wordt u onmiddellijk verbonden met een beschikbaar teamlid door ons volledig geautomatiseerde systeem. Buiten deze uren biedt de widget een “Bel Me Later”-module, waar u uw contactgegevens en voorkeurstijd voor contact kunt invoeren. Met deze tweeledige aanpak garanderen we niet alleen contact op elk gewenst moment, maar verhogen we ook uw kans op conversie en het genereren van meer leads.

Conversie verhogend en meer leads:

De invoering van onze direct contact en “Bel Me Later”-widget heeft een aantoonbaar positief effect op de conversieratio en het aantal gegenereerde leads. Door de laagdrempelige toegang en de flexibiliteit in communicatieopties, trekt onze widget meer potentiële klanten aan en moedigt hen aan actie te ondernemen. Tijdens een proefperiode van twee weken kunt u zelf de impact van deze technologie ervaren en zien hoe het de betrokkenheid op onze website verhoogt.

Probeer het zelf: twee weken proefperiode

Wij bieden een proefperiode van twee weken aan waarin u de voordelen van onze widget zelf kunt ervaren. Ontdek hoe het uw conversies kan verhogen en meer leads kan genereren door directe en toegankelijke communicatie.

Leg nu direct contact of plan een terugbelverzoek in

Ervaar het gemak en de effectiviteit van onze directe communicatietechnologie -> gebruik de ‘Qooqie widget’ voor onmiddellijke ondersteuning binnen onze openingstijden, of kies voor de “Bel Me Later”-optie buiten deze tijden. Stap vandaag nog in de toekomst van optimale klantcontact.

Probeer nu de widget 14 dagen gratis!