Automotive

Call tracking
in de automotive

Biedt klanten de mogelijkheid om daadwerkelijke telefonische leads te meten

Call tracking van Qooqie meet niet de clicks op je telefoonnummer, maar meet de daadwerkelijke telefonische leads. Hiermee kan je voor je klanten de effectiviteit van jouw platform aantonen.

Vraag demo aan

AutoTrack maakt gebruik van Qooqie call tracking

AutoTrack is gestart met call tracking om te laten zien aan de zakelijke adverteerder hoe effectief AutoTrack is. AutoTrack meet voor de adverteerders het daadwerkelijke aantal telefoontjes die van AutoTrack komen.

Bekijk de blog op AutoTrack
person_outline

Whispering

Voordat je de klant aan de lijn krijgt, hoor je een vooraankondiging met ‘Deze oproep wordt mede mogelijk gemaakt door …’. En dan volgt de naam van de partner. Een marketingbureau bijvoorbeeld. Die vooraankondiging noemen we een whisper. Die fluistert je in dat je een telefonische lead hebt, zodat je voorbereid het gesprek ingaat.

drive_eta

Regionale telefoonnummers

Mensen zijn eerder geneigd om een regionaal nummer op te nemen, omdat dat vertrouwd voelt. En ze doen liever zaken met bedrijven in de buurt. Van die kennis maken we natuurlijk gebruik. Daarom koppelen we regionale nummers aan je campagnes, om de kans op succes verder te vergroten.

phone_missed

Gemiste leads

Gesprek gemist? Geen probleem. Je krijgt automatisch een e-mail met de belgegevens. Bel je potentiële klant terug en zorg zo alsnog voor conversie.

phone
153.298 calls
bar_chart
1.248.822 sessies
timer
02:38 gemiddelde gesprekstijd
headset_mic
24/7 on demand support