Wat is offsite call tracking?

Met offsite call tracking meet je oproepen naar telefoonnummers die je buiten je website communiceert. Denk bijvoorbeeld aan oproepextensies en display ads, en aan offline campagnes zoals printadvertenties en brochures. Hoe weet je welk touchpoint buiten je website een lead triggerde om te bellen? Voorheen was dit een black box, maar met offsite call tracking van Qooqie toon je dit haarscherp aan en maak je je data compleet.

Ieder touchpoint buiten je website een uniek telefoonnummer

Kies je voor offsite call tracking van Qooqie? Dan kun je ieder touchpoint buiten je website voorzien van een uniek tracking telefoonnummer. Belt iemand naar zo’n nummer? Dan zie je precies welke campagne tot deze oproep leidde.

Offsite campagnes zijn maar een deel van al je touchpoints. Touchpoints op je eigen website vormen het andere deel. Wil je ook de telefonische contactmomenten en conversies vanuit de website meten? Combineer offsite call tracking dan met dynamische call tracking.

Zo werkt offsite call tracking

Door offsite call tracking ontdek je welke marketinginspanningen buiten je website telefonische contactmomenten en conversies opleveren. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Stap 1

Wijs in de Qooqie app een statisch tracking nummer toe aan een campagne, zoals een brochure.

Stap 2

Belt een bezoeker naar dit tracking nummer? Dan schakelt deze automatisch door naar het oorspronkelijke telefoonnummer van je organisatie.

Stap 3

Qooqie koppelt deze oproep aan de bijbehorende campagne. Dit contactmoment tonen wij in de systemen die je nu al gebruikt, zoals Google Analytics, Google Ads en Salesforce.

Weet welke campagnes buiten de website telefonische contactmomenten en conversies opleveren.

Bewijs met deze data nóg beter je toegevoegde waarde als marketeer.

Verrijk je huidige systemen en maak je rapportages compleet met onze integraties.

Qooqie is niet alleen je leverancier, maar vooral je business partner. Een vast aanspreekpunt staat altijd voor je klaar met hulp, tips en inzichten.

De 4

voordelen

van offsite call tracking via Qooqie

Techniek stroomt door het hart van onze organisatie. Hierdoor kunnen we inspelen op de kansen van morgen. We zijn een gepassioneerd team met een duidelijke missie.

Integraties in een handomdraai

Analytics
Data Studio
Mijn Bedrijf
Salesforce
Swydo
HubSpot
Datatrics
LEF

Ontdek de voordelen van Qooqie voor jou