Elke dag verlies jij 
 OMZET  
door lead-lekkage

Websitebezoekers zijn je warmste leads. Met Qooqie Leads bind je ze aan je bedrijf. Dit krachtige conversiepunt op je website zorgt voor:

Meer leads •  Automatische opvolging •  Hogere omzet

Speciaal voor onze partners kunnen alle klanten t/m 31 augustus 2024 het volledige pakket gratis gebruiken en leads ontvangen van Bel me nu/later (met geautomatiseerde opvolging) – inplannen van online meetings – bedrijfsherkenning – Whatsapp tot contactformulier

Meld eerst je eigen marketingbureau eenvoudig aan en vervolgens je klanten, wij helpen jou of de eindklant met de implementatie !

Qooqie Leads in 1 minuut

Automatische leadopvolging

Of een warme lead nu direct of later contact wilt met uw organisatie: met Qooqie Leads volg je iedere lead op exact het juiste moment op. Een snellere opvolging bestaat niet!

Personaliseer je widget

De widget pas je eenvoudig aan aan de huisstijl van jouw organisatie. Hierna zet je het script binnen een paar klikken op de website. Laat de leads maar komen!

Meer omzet door minder lead-lekkage

Onze geautomatiseerde leadopvolging zorgt ervoor dat je geen enkele lead meer onnodig verliest aan de concurrent. Zo draagt Qooqie Leads direct bij aan meer omzet voor je bedrijf.

Inclusief kalender integratie voor Google Meet & Microsoft Teams

Als website-eigenaar wil je de best mogelijke gebruikerservaring bieden aan je bezoekers. Daarom zul je verheugd zijn om te horen dat met onze geavanceerde functionaliteit jouw bezoekers gemakkelijk afspraken kunnen plannen en video-oproepen kunnen organiseren zonder ooit je site te hoeven verlaten. Dit is een significante verbetering wat betreft niet alleen gemak maar ook efficiëntie. Jouw bezoekers zullen de gestroomlijnde proces waarderen en jij profiteert van meer betrokkenheid en conversies.

Unlimited aantal medewerkers

Bij Qooqie Leads betaal je niet per seat maar per lead, wel zo transparant.

Verhoog uw klanttevredenheid

De bereikbaarheid en opvolging van klantcontact bepaald in grote mate de klanttevredenheid. Qooqie Leads helpt u daarbij.

Eenvoudig van start?

Nadat je een account hebt gemaakt, kun je direct van start. Je kunt zelf eenvoudig de widget aanmaken en activeren. No technical skills required 🙂

Bel mij nu

Volg leads direct op door uw klanten de mogelijkheid te geven direct contact met uw organisatie op te nemen. Zoals u weet, zijn bellers potentiële klanten en daarmee de meest waardevolle leads.

WhatsApp

Integreer het gemak van WhatsApp-contact in onze leadgeneratiewidget. Hiermee verkrijgt u direct een waardevolle lead met de belangrijkste contactinformatie.

Bel mij later ( uniek )

Deze functie is uniek op de markt en wordt exclusief aangeboden door Qooqie Leads. Uw bezoekers kunnen zelf een tijdstip kiezen waarop ze teruggebeld willen worden, volledig geautomatiseerd.

Laat een bericht achter

Het contactformulier is een eenvoudige en doeltreffende call-to-action, geïntegreerd in de widget.


Prijzen waar je blij van wordt

Techniek stroomt door het hart van onze organisatie. Hierdoor kunnen we inspelen op de kansen van morgen. We zijn een gepassioneerd team met een duidelijke missie.

Hoeveel leads wil jij ontvangen?

0

Prijzen

€ 35.00/maand

Qooqie Leads 25

vanaf €25/per maand
25 leads
Agenda koppeling alle medewerkers
Geautomatiseerde bel afspraken
Bedrijfsherkenning
GA4 integratie

Qooqie Leads 100

vanaf €65/per maand
100 leads
Idem Qooqie Leads 25
Reminder afspraken vooraf
Qooqie branding uitschakelbaar
Notificaties vooraf
Alle opties beschikbaar

Qooqie Leads 550

vanaf €175/per maand
550 leads
idem Qooqie Leads 25
Reminder afspraken vooraf
Qooqie branding uitschakelbaar
Notificaties vooraf
Alle opties beschikbaar

Qooqie Leads onmisbaar voor je hele organisatie

Met Qooqie Leads bind je leads aan je bedrijf op het moment dat ze op je website zitten. Dit is hét moment waarop ze het warmst zijn. Geautomatiseerde opvolging bezorgt je leads een frictieloze klantreis, en jouw organisatie meer oproepen en afspraken voor hetzelfde marketingbudget. Het resultaat is een substantiële verbetering van je ROI.

Leads nabellen kost vaak veel tijd, maar niet met onze innovatieve tool. Zeker in de sales is tijd een belangrijke factor. Wist je dat de kans op een deal 9 keer groter is bij een opvolging binnen 5 minuten? Kies voor Qooqie Leads en maak je salesteam effectiever.

Klantenservice

Minder wachttijden, blijere klanten en effectievere inzet van je agents: met Qooqie Leads zijn al deze verbeteringen binnen handbereik. Zet onze handige tool op je website en laat leads en klanten zelf een telefoongesprek inplannen. Onze techniek zorgt voor een geautomatiseerde opvolging op het juiste moment.

Probeer nu t/m 31 augustus gratis!