Call tracking is meer dan alleen conversies meten
Call tracking is meer dan alleen conversies meten

Call tracking wordt ook onder Nederlandse marketeers een steeds bekendere tool. Dat is niet voor niets, want het geeft je veel meer inzichten dan wanneer je alleen naar online conversies kijkt. Organisaties stappen vaak over naar Qooqie, als ze ontdekken dat je met call tracking veel meer kunt dan alleen telefonische conversies meten van je Google Ads. En dan wordt call tracking een stuk interessanter. Het verandert dan van een tool voor kortstondig gebruik, naar een tool die je doorlopend kunt inzetten voor verbetering van je organisatie.

Bij Qooqie haal je meer uit call tracking

Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden je nog meer hebt, als je kiest voor call tracking van Qooqie? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan het volgende:

Laat ons je inspireren

De mogelijkheden van call tracking zijn bijna eindeloos. Maar waarschijnlijk heeft jouw organisatie niet alle mogelijkheden nodig. Wat voor jou van toegevoegde waarde is, is voor ander misschien niet zo. En daarom komen wij graag met je in contact. Als onze specialisten weten wat jouw uitdagingen, wensen en doelstellingen zijn, dan kunnen zij je precies vertellen hoe Qooqie daaraan kan bijdragen. Maak vandaag nog een afspraak voor een online kennismaking

author avatar
Nick Velthuizen