Creëer meer kansen door de Qooqie integratie partners
Creëer meer kansen door de Qooqie integratie partners

‘Eén plus één is drie’, is een uitspraak die je vaak hoort als het over samenwerkingen gaat. Het idee daarachter is dat je samen meer bereikt, dan ieder voor zich. Dat gaat zeker ook op voor de vele samenwerkingen die Qooqie heeft met verschillende integratiepartners. Zo koppel je de kracht van call tracking met die van andere waardevolle tools.

Swydo

Swydo is een online platform dat zich richt op het eenvoudig maken van rapportages en dashboards. Hiermee krijg je uitgebreid inzicht in de prestaties van je marketingcampagnes. Maar zoals je als call tracking gebruiker weet: je rapportages zijn pas compleet als je hier ook telefonische conversies in meeneemt. Binnen Swydo regel je de koppeling binnen enkele klikken. Deze integratiepartner maak het je makkelijk om rapportages te automatiseren en KPI’s in te stellen. Hierdoor krijg je altijd een realtime inzicht in de voortgang van je performance.

WiQhit

Heb je een webshop of leadgeneratie website en wil je de klantreis maximaal personaliseren? Dan is WiQhit de tool die je nodig hebt. Hiermee toon je automatisch de juiste boodschap aan de juiste bezoeker, op het juiste moment in de klantreis. O.a. in de B2B is de telefoon een belangrijk conversiekanaal. Je ontkomt er dus eigenlijk niet aan om ook die data mee te nemen in je personalisatie. Met de nieuwe koppeling tussen WiQhit en Qooqie is dat mogelijk!

Datatrics

Ook Datatrics is een integratiepartner die zich op personalisatie richt. Door verschillende databronnen met elkaar te combineren, realiseert dit platform een 360 graden klantprofiel. De telefonie is daar natuurlijk een onmisbaar onderdeel van. Datatrics zorgt ervoor dat je relevante segmentaties kunt maken, waardoor je iedere bezoeker op het juiste moment de juiste boodschap kunt laten zien. De koppeling tussen Datatrics en Qooqie leg je d.m.v. Webhooks. Lees hier hoe je dat doet.

Hubspot

Bij Hubspot ben je op het juiste adres voor software op het gebied van CRM, marketing automation en services. En leg je de koppeling met Qooqie? Dan krijg je alle informatie over jouw leads in één systeem. Wij leggen je graag uit hoe je deze integratie activeert.

author avatar
Nick Velthuizen