Qooqie's Call Tracking innovaties 2021
Qooqie's Call Tracking innovaties 2021

Bij Qooqie biedt call tracking je steeds meer mogelijkheden. Wij blijven ons product en onze service continu verbeteren, zodat jij er steeds meer mee kan. Ook het afgelopen jaar hebben we niet stilgezeten. In dit artikel nemen we je in vogelvlucht mee langs een aantal van onze handige en nieuwe features.

UTM-tracking voor social media en e-mailcampagnes

UTM-tagging toevoegen aan onze call tracking applicatie, zodat je op campagneniveau de telefonische conversies van social media en e-mailcampagnes kunt meten. Dat was een vraag die wij vorig jaar steeds vaker hoorden. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan, en sinds een aantal maanden is dit nu mogelijk. Met deze uitbreiding van onze tool, is call tracking nu een stuk interessanter voor marketeers en bureaus die gespecialiseerd zijn in social media en e-mailmarketing. Met call tracking toon je ook alle telefonische conversies aan die jouw campagnes opleveren. Hiermee loop je dus voor op je concurrenten die alleen online conversies meten.Lees hoe je UTM-tracking instelt

Gebruik ons Google Data Studio template voor meer inzicht

Bij Qooqie vinden we het belangrijk dat je call tracking data eenvoudig kunt meenemen in je eigen rapportages. Want alleen data die je daadwerkelijk gebruikt, kan ook echt waardevol zijn. Dat is de reden dat wij integraties bieden met de meest gebruikte systemen voor marketeers. Ook hebben wij al jaren een Google Data Studio connector. Deze connector hebben wij eind vorig jaar flink verbeterd. Hierdoor kun je nu nog makkelijker resultaten delen met je klanten.Maak je eigen dashboard

Qooqie Support geeft antwoord op je vragen

Bij technische vragen over call tracking kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze supportafdeling. Maar sinds afgelopen najaar vind je ook in onze nieuwe online kennisbank op veel vragen het antwoord. Qooqie Support is overzichtelijk ingedeeld in verschillende thema’s, met daaronder een groot aantal onderwerpen een veelgestelde vragen. Ook kun je eenvoudig zelf je zoektermen invoeren.

Plan een datacall en krijg hoogwaardige inzichten en adviezen

Denk je aan de mogelijkheden die call tracking van Qooqie biedt? Dan denk je waarschijnlijk aan alle technische mogelijkheden en features die ons product rijk is. Maar wist je onze grootste toegevoegde waarde niks met de techniek te maken heeft? De grootste toegevoegde waarde van Qooqie zijn onze medewerkers met hun jarenlange ervaring in het analyseren van oproepdata en telefonische conversies. Als partner kun je hier in een datacall onbeperkt en kosteloos van profiteren.
Plan nu een data call

author avatar
Nick Velthuizen