Kan ik zelf Call Tracking accounts voor mijn klanten instellen?
Kan ik zelf Call Tracking accounts voor mijn klanten instellen?

Call tracking is een techniek die voor bijna alle organisaties interessant is. Het is dan ook logisch dat marketingbureaus graag zelfstandig hun klanten willen onboarden. Gelukkig kan dat bij Qooqie heel eenvoudig: binnen een kwartier staat alles startklaar.

Klanten toevoegen in 3 stappen

Ben je als partner al aangesloten bij Qooqie? Dan heb je een speciaal call tracking account waarin je nieuwe klanten kunt toevoegen. Dat doe je eenvoudig in 3 stappen:

  1. Klik in onze applicatie onderin het menu op ‘Nieuwe klant toevoegen’.
  2. Er komt nu een pop-up in beeld. Vul hier alle gevraagde gegevens in en klik op ‘Opslaan’. Let op dat je het juiste KVK-nummer invult en dat je de domeinnaam invult zonder ‘https://www.’.
  3. Stel vast welke werknemers bij de eindklant toegang tot het account moeten hebben, en voeg hen met de juiste rechten toe als gebruiker.

Meer over deze stappen lees je in ons Supportcenter.

Configureer de accounts

Heb je voor één van je klanten een account aangemaakt? Dan moet die nog op de juiste manier ingericht worden. Denk bijvoorbeeld aan zaken als:

  • Wel/geen oproepnotificaties
  • De nummeropmaak
  • Het script op de website plaatsen
  • Koppelingen met bijv. Google Analytics en Google Ads

Wil je zeker weten dat je niets over het hoofd ziet? Vanaf het artikel ‘Voeg je klanten toe’ vind je onderaan de pagina de link ‘ga verder’. Door hier steeds op te klikken, word je door alle instellingen heen geloodst.

Begin vandaag nog met klanten toevoegen

Zoals je ziet is het niet moeilijk om klanten toe te voegen aan de call tracking applicatie van Qooqie. Begin er daarom vandaag nog mee, want het biedt je meerdere voordelen:

  • Je kunt meer conversies en leads toeschrijven aan jouw inspanningen.
  • Je rapporteert en optimaliseert voortaan op basis van volledige data.

Voeg een nieuwe klant toe

author avatar
Nick Velthuizen