Pluk de vruchten van een Qooqie datacall
Pluk de vruchten van een Qooqie datacall

Qooqie is onder Nederlandse marketingbureaus dé leverancier van call tracking. Maar liever profileren wij onszelf niet alleen als leverancier, maar vooral als strategisch partner die samen met jou het beste resultaat voor je klanten realiseert. Wij zijn ervan overtuigd dat call tracking op veel van je klanten een grote impact kan hebben. Maar die impact creëer je pas als je de kansen op de juiste manier benut. En daar zijn onze collega’s expert in. Daarom plannen wij graag regelmatig een datacall in met onze partners. Zo leer je alle mogelijkheden van call tracking kennen, en doe je interessante inzichten op waarmee je het maximale uit de oproepdata haalt.

Optimaliseer je campagnes op basis van nieuwe inzichten

Als marketeer zoek je natuurlijk altijd naar manieren om je zorgvuldig ingerichte campagnes nóg beter te laten renderen. Tijdens een datacall met je vaste contactpersoon bij Qooqie is dit dan ook een van de belangrijkste dingen waar we bij stilstaan. De verzamelde call tracking data, in combinatie met onze kennis en jarenlange ervaring, zorgen altijd voor nieuwe inzichten en invalshoeken. Iedere datacall met Qooqie levert dan ook waardevolle actiepunten op. Concrete ideeën en experimenten waarmee je direct aan de slag kunt.

Dat geldt trouwens niet alleen voor campagnes, maar voor de volledige klantreis. Zo toon je je klanten in de volle breedte de toegevoegde waarde (lees: onmisbaarheid) van call tracking, én van jullie marketingbureau.

Help je klant aan een waterdichte leadopvolging

Campagnes die geoptimaliseerd zijn op telefonische conversies en een frictieloze online klantreis zijn goud waard. Maar verliest je klant via de achterdeur leads omdat de telefonische bereikbaarheid te wensen overlaat? Dan hebben je marketinginspanningen  onderaan de streep weinig zin gehad. In het ergste geval kan je klant denken dat jouw diensten, of specifiek call tracking, zinloos zijn. Dat voorkom je door ook de bereikbaarheid van je klant te monitoren. Tijdens een datacall helpen we je hierbij door in te zoomen op gemiste oproepen en patronen die hierin te herkennen zijn.

Plan vandaag nog een datacall in

Een datacall kost je niets extra en levert je altijd iets op. Kortom, eens in de zoveel tijd een datacall inplannen is een goed idee. Plan dan nu direct een online afspraak.

author avatar
Nick Velthuizen