Vernieuwde Call Tracking applicatie
Vernieuwde Call Tracking applicatie

Nederland, Rotterdam – Qooqie heeft vandaag de derde generatie van de call tracking applicatie aangekondigd, een krachtige nieuwe call tracking tool met app updates, een gebruiksvriendelijker design en meer relevante data. De nieuwe applicatie heeft een widget-style aangehouden om zo de data eenvoudig te kunnen overzien. Het gemak van installatie in samenhang met de visueel aantrekkelijke widgets vielen binnen de bèta bij veel marketingbureaus in de goede smaak.

”De eerste applicatie was een hit bij klanten die blij waren met de essentie van call tracking omtrent de basis mogelijkheden, de indrukwekkende inzichten en de betaalbare prijs. De nieuwe applicatie van de derde generatie gaat in elk opzicht een stapje verder. Zo heeft het team hard gewerkt om de gebruikerservaring te verbeteren, zodat inzicht verkrijgen in de telefonische respons uit marketinginspanningen, voor een ieder eenvoudig blijft’’, zegt Shane Phagoe, partner manager bij Qooqie.

De belangrijkste data op één pagina

De nieuwe applicatie is opgemaakt in een frisser design en brengt widgets naar voren die de interpretatie van de call tracking data enorm vereenvoudigt. Zo worden waardevolle oproep statistieken met oog op visuele vertoning, op de hoofdpagina van de applicatie uiteengezet.

Verander de manier waarop je naar call tracking kijkt

Met call tracking achterhaal je of oproepen vanuit een specifieke advertentie of marketing campagne tot stand komen. Weten wie je klanten zijn en welke bron tot de meest waardevolle oproepen leiden, is dan ook essentieel voor het optimaliseren van toekomstige marketingbudgetten. Zo maak je op basis van volledigere inzichten voortaan betere zakelijke beslissingen.

Het Qooqie kwartiertje

Weinig tijd maar toch nieuwsgierig? Daar heeft Qooqie een oplossing voor bedacht! Plan zelfstandig een kwartiertje in met onze vakspecialisten. Zij gaan jou online binnen 15 minuten klaarstomen, zodat je exact weet wat er allemaal is veranderd binnen onze applicatie. Kickstart je werkweek door constant te blijven leren en raak bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Qooqie call tracking.

author avatar
Nick Velthuizen