Ontdek welke campagnes en zoekwoorden telefonische leads genereren
Ontdek welke campagnes en zoekwoorden telefonische leads genereren

Als marketeer heb je waarschijnlijk goed in kaart welke campagnes en zoekwoorden online goed converteren. Maar weet je dit ook voor telefonische conversies? In de praktijk zien wij dat hier vaak aanzienlijke verschillen in zitten. De reden is dat mensen met spoed online vaak ander gedrag vertonen dan mensen zonder spoed, en ze bellen vaker. Daarom hebben bellers vaak een hogere aankoopintentie. Ook hebben zij vaak meer behoefte aan persoonlijke uitleg. Met call tracking ontdek je welke campagnes en zoekwoorden de meeste telefonische conversies opleveren.


Welke huidige zoekwoorden presteren telefonisch het best?

Begin je met call tracking? Dan krijg je onder andere inzicht in het aandeel telefonische conversies ten opzichte van je totale aantal conversies. Veel organisaties zijn verbaasd als ze zien hoeveel sales er telefonisch worden gegenereerd. Maar hoe kwamen al die bellers bij jouw organisatie terecht? Door call tracking in te zetten maak je de klantreis inzichtelijk die voorafging aan het telefoontje. Inclusief het gebruikte zoekwoord en ads waarop geklikt is. Een overzicht van jouw best telefonisch converterende zoekwoorden en campagnes vind je in het dashboard binnen de Qooqie call tracking applicatie.

Definieer nieuwe campagnes en zoekwoorden die telefonisch converteren

Via Qooqie kun je zelfs nog een stap verder gaan. Luister je in onze app enkele gesprekken terug? Dan kom je erachter hoe de behoeftes van bellers verschillen van die van klanten die online het proces doorlopen. Op basis van deze informatie kun je nieuwe zoekwoorden definiëren. Hier kun je dan weer campagnes omheen bouwen, specifiek gericht op telefonische conversies.

author avatar
Nick Velthuizen