Partner aan het woord: Johan van Eye-C
Partner aan het woord: Johan van Eye-C

Bij Qooqie werken wij samen met veel toonaangevende marketingbureaus. Het Haagse Eye-C is er daar één van. Hoe zetten zij call tracking in, welke inzichten biedt dit ze en wat vinden zij van de samenwerking met Qooqie? We vragen het aan Johan Kortekaas. Sinds tweeënhalf jaar werkt hij bij Eye-C als online marketeer, gespecialiseerd in social media en Google Ads.

Kun je vertellen waarin Eye-C zich onderscheidt van andere online marketingbureaus?

“Het grootste voordeel is dat wij eigenlijk alles in huis hebben. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd op het marketingvlak, maar we bouwen ook zelf maatwerk websites. Voor elke tak van sport hebben we één of meerdere specialisten in dienst. Hierdoor kunnen wij onze klanten van a tot z volledig ontzorgen.”

Op welke manier draagt Qooqie bij aan jullie performance?

“Op de eerste plaats gebruiken wij jullie call tracking software natuurlijk voor het meten van telefonische conversies en het optimaliseren van campagnes. Daarnaast adviseer ik veel van mijn klanten om Qooqie ook in te zetten voor het trainen van hun personeel. De manier waarop je de telefoon aanneemt en gesprekken voert, heeft veel invloed op de conversies die je telefonisch realiseert. Via jullie module ‘call recording’ luisteren wij samen met de klant gesprekken terug. Vervolgens bespreken wij de verbeterpunten, zodat ze meer offertes kunnen opmaken en uiteindelijk meer orders kunnen binnenhalen. Door onze aanpak zijn enkele klanten hun personeel beter gaat trainen. Als je dan vervolgens ziet dat er 10% meer offertes geaccepteerd worden, dan is dat ontzettend gaaf.”

Wat is voor jullie het grootste voordeel van Call Tracking?

“Conversies kunnen meten is voor een online marketingbureau essentieel. Het liefst wil je natuurlijk 100% meetbaarheid. Ook als een klant veel conversies via de telefoon realiseert. Zonder call tracking mis je dan veel data, waardoor je die conversies niet kunt toeschrijven aan specifieke kanalen. Call tracking geeft je ook  een completer beeld van de kosten per conversie.”

Bij Qooqie vinden we een goede samenwerking met onze partners erg belangrijk. Hoe ervaren jullie dit?

“Wij ervaren de samenwerking met Qooqie als erg prettig! Youri is onze vaste contactpersoon en hij is altijd bereid om te helpen en mee te denken. Hierin gaat hij vaak verder dan je mag verwachten. Dat waarderen wij zeer! Zo denkt hij bijvoorbeeld ook graag op strategisch niveau mee hoe wij de data het best inzichtelijk kunnen maken. Als online marketingbureau hebben wij daar veel baat bij. Dat is ook de reden dat wij klanten voor wie call tracking interessant is, graag bij Qooqie onderbrengen.”

Wil jij meer weten over onze aanpak? Onze partnermanagers vertellen je er graag meer over.
Plan nu online kennismaking

author avatar
Nick Velthuizen